hall 01 | st. veit an der glan austria | 1999-2000 construction completed

the existing delicate steel structure, is conceptually integrated into the low budget design. all materials used, which were partially acquired by the client`s stocks, are normally utilised to make industrial prefab systems. a glazed incision in the roof supplies the hall with natural light.


Further information

Brief
 
Industrial building and trade, retail building with storage, 
rekonstruction and new built
Client Firma Geiger Franz & Söhne, Sankt Veit an der Glan, Austria
Architecture Design    HOLODECK architects
  Project team 
 
   Marlies Breuss, Michael Ogertschnig, 
   Suanne Schmall
Consultants Photography     AT Neubau
Scope of work HOA/A, §3 (1)-(8); Site supervision §4 total service planning
Dimensionen Gross area 900 sqm, building area 1.500 sqm